Koncert Tribute to dino Dvornik s Ivanom Kindl, Mario Huljev i Ervinom Baučićem Rasplesao prepun Metropolis klub!

Koncert Tribute to dino Dvornik s Ivanom Kindl, Mario Huljev i Ervinom Baučićem Rasplesao prepun Metropolis klub!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

U subotu se za Dinine hitove u izvedbi vrsnih muzičara tražila karta više. Večer plesa funky ritmova povukla je veliki interes kod publike i možemo slobodno reći da je Dino Dvornik uvijek ispred svog vremena sa svojim pjesamama koje privlače i staro i mlado. A bilo je posjetitelja svih generacija.

Jedno je sigurno Dinu Dvornika treba znati izvoditi  i zato je klub Metropolis doveo samu vokalnu i muzičku kremu pred zagrebačku publiku.  Novozagrebački klub Metropolis  svojim posjetiteljima je vratila jedinstveni doživljaj koju čine najbolji hrvatski glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog pjevača, kaže nam menadžer kluba Roko Stanić.  Koncert pod nazivom NADAHNUĆE istoimenog singla kralja funka daje izražaj prema općenitoj ljubavi kao i prema glazbi.Vrhunski bubnjar Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album “Live in München”. Na gitari je bio Brno Kovačević-jedan od naših najtraženijih i najboljih gitarista , basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol.  Klavijature Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog Kazališta te Ivica Premelč saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Vokal Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih Dininih pjesama te bivši frontmen grupe Radio Luksemburg.

A tu kremu dodatno je začinio i vokalni šlag Ivane Kindl, Maria Huljeva i Ervina Baučića. Nakon nekoliko pjesama koje je izveo band kao prvi gost  je kao energetska bobma uletio Huljev i dodatno raspalio sa nekoliko hitova publiku. Počeo je zajednički sa Nikolom Marjanovićem na Ellu i zatim nastavio u žestokom funky ritmu. Iza njega sa svojim soul glasom uplovila je Ivana Kindl a njoj se u duetu i pridružio Ervin Baučić na „Rušila sam mostove od sna“. Nakon odličnog dueta Ivana Kindl otpjevala je uz publiku Ljubav se zove imenom tvojim.

Iza nje snažnim vokalom uletio je Ervin Baučić, a za sam kraj svi gosti zajedno su hipnotizirali publiku Dininim hitom „Hipnotiziran“

Publika je, gladna odlične live svirke, koju  ova postava zajedno sa gostima ponudila. tražila biseve i dobila ih  je

Večer za ples i urnebes  večer za ljubav prema odličnoj live svirci dobro je zabavila sve posjetitelje, a ono što ih čeka dalje u ovoj urbanoj novozagrebačkoj oazi je povratak u 70te-u doba vladavine ABBE.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Avenija Dubrovnik 10
Hrvatska, 10000 Zagreb
Phone: 091 440 0302