Ludi doček Nove 2018.godine rasprodan nekoliko tjedana prije! Recenzija dočeka u Metropolis klubu.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Nakon dva uzastopna rasprodana novogodišnja dočeka, klub je ove godine odlučio svojim posjetiteljima ponuditi obilje dobre zabave i smijeha pa se je preselio u predgrađe smijeha popularni Peckham kako bi donio duh jedne od najpopularnijih i najsmješnijih serija ikada.
Kako je i sama najava bila prema medijima i gostima u stilu popularne serije „Mućke“ tako je i bio sam ambijent na dočeku u Metropolis klubu.
Uz obilje zabave klub je bio u “kričavo Delboyevo ruho”, i zato tko je ugrabio kartu uvjerio se u uređenje kluba u stilu 80ih i dobu šarenila.
Od 20:00 sati pa do kraja radnog vremena različita dobna populacija ljudi uživala je u retro dočeku uz najavljeni švedski stol, piće dobrodošlice te pjenušac u ponoć.

Hrane i pića nije ponestalo ni u kasnim satima nakon benda „FlashBack“ koji je rasplesao goste uz popularne hitove 80ih te otvorio početak same večeri uz poznati singl popularne serije „ Only fool and horse“.
Flashback iza sebe već ima nastupe pred grupama Parni Valjak, Leb i sol te Bajaga i Instruktori, pobjedu na prvom Splitskom rock festivalu te aktualni hit sa Zdenkom Kovačiček ‘Večeras pjevam blues’, dobro su poznati hrvatskoj publici po odličnoj interpretaciji najvećih rock hitova i dobrog odabira velikih svjetskih uspješnica. Zaplovilo se u 80te i 90te, baš kao i „Mućke“, od Novog Vala do najvećih svjetskih hitova iz toga doba a za to su se pobrinuli uz bend i dva DJ-a, DJ Sish & DJ Škorc.

U punom pogonu Metropolis klub je bio punog kapaciteta bez viška karte dva i pol tjedna prije dočeka.
Oni koji nažalost nisu imali sreće da ugrabe svoju kartu na vrijeme neka sljedeće godine požure kako ne bi propustili još bolje izdanje velike proslave za kraj godine u Metropolis klubu.

Metropolis klub daje raznovrsnu ponudu te sadržajnim programima gradu Zagrebu jedno drugačije mjesto za izlazak u dnevnim i noćnim satima. Kako sebe nazivaju „multifunkcionalni“ klub urbanog štiha.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Avenija Dubrovnik 10
Hrvatska, 10000 Zagreb
Phone: 091 440 0302