Od Beach Boysa prema Sheeranu Edu: Veliki glazbeni kviz je na redu!

Od Beach Boysa prema Sheeranu Edu: Veliki glazbeni kviz je na redu!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Znate kojeg je datuma rođen Marijan Ban? Koje je godine Eric Clapton osvojio Grammyja za Tears in Heaven? Što se nalazi na coveru trećeg po redu albuma Boba Marleyja? Super za tebe, ali ništa od toga neće ti trebati da se zabaviš na novom glazbenom izdanju naše KOZe. Novi Veliki glazbeni kviz odigrat ćemo u nedjelju, 24. rujna u prostoru zagrebačkoga kluba Metropolis. Pod vodstvom stand-up majstora i poor man’s Damira Urbana, legende Gorana Vugrineca Goca, u 19 sati odigrat ćemo opušteni dvosatni glazbeni kviz sa stotinjak pitanja i bogatim nagradama za najuspješnije i najsretnije među vama.

Kviz se sastoji od pet različitih kategorija. Elemental donosi 30 zvučnih ili tekstualnih pitanja iz svih mogućih područja glazbene umjetnosti; Tamo gdje je sve po mom predstavlja šest tematskih kategorija (po pet pitanja) od kojih će sretnici iz publike birati tri na koje cijela dvorana mora odgovarati; Smak svita od vas očekuje da paralelno analizirati sliku, zvuk i titlove na filmićima koje smo vam pripremili; Fantomi traže prepoznavanje dviju poznatih osoba iz glazbenog svijeta na temelju serije hintova. Dvije ekipe koje su nakon ‘Fantoma’ najbolje rangirane izlaze na stejdž u veliko i napeto finale zvano Heroj ulice, gdje će moždane snage odmjeriti odgovaranjem na brzopotezna pitanja pod pritiskom vremena i ljubomornih pogleda publike.

Svaka ekipa smije se sastojati od dva do četiri člana. (Ako vas je više, ne ulazite u konkurenciju za glavne nagrade, ali naravno da smijete igrati.) Kako biste rezervirali stol na Velikom glazbenom kvizu što prije ispunite ovu kratku prijavnicu. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe.

Lijep nagradni fond osigurali su naši sponzori predvođeni generalnim pokroviteljem kviza, Staropramenom, a tu je i fini Red Apple Pub koji će pobjednike počastiti svojim mesnatim delicijama, kao i Room Escape by Fox in a Box, Loko prirodna kozmetika i mnogi drugi. Pitali smo Metropolis može li se Pramen od pola litre na kvizu točiti po promotivnoj kvizaškoj cijeni od 10 kuna, a oni su imali sluha za naše molbe. (Kužite? Imali sluha? Jer je glazbeni kviz! … Isprika.)

Vidimo se u nedjelju, 24. rujna!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Avenija Dubrovnik 10
Hrvatska, 10000 Zagreb
Phone: 091 440 0302